|
| Yazar | Mesaj |
|---|
V@T@NİST Modaratör

| Konu: Kan Uykusu Kınalı Türkü Cuma Haz. 22, 2007 7:32 pm | |
| _________________ Devlet-i ebed-i müddet,Sonsuza kadar devlet,Sonsuza kadar adalet,Sonsuza kadar hürrüyet,Sonsuza kadar MİLLİYET!..
DEVLETSİZ OLMAZ TürkLÜK Türk'E GEREK DEVLET NANKÖR OLMA EVLADIM YA SEV YA DA TERKET
|
|
 | |
İLKER Acemi ÜYe

| Konu: Geri: Kan Uykusu Kınalı Türkü Cuma Haz. 22, 2007 7:36 pm | |
| Paylaşım için Teşekkür ederim bu güzel belgeseli izlemiştim izlemeyen yada izleyemeyen arkadaslar varsa izlesin bir o kadar güzel bir o kadar da düsündürücü bir belgesel. |
|
 | |
Admin Admin

| Konu: Geri: Kan Uykusu Kınalı Türkü Cuma Haz. 22, 2007 7:56 pm | |
| | İLKER demiş ki: | | Paylaşım için Teşekkür ederim bu güzel belgeseli izlemiştim izlemeyen yada izleyemeyen arkadaslar varsa izlesin bir o kadar güzel bir o kadar da düsündürücü bir belgesel. |
evet dediklerine harfiyen katılıyorum. Bende izledim.... |
|
 | |
V@T@NİST Modaratör

| Konu: Geri: Kan Uykusu Kınalı Türkü Cuma Haz. 22, 2007 8:01 pm | |
| _________________ Devlet-i ebed-i müddet,Sonsuza kadar devlet,Sonsuza kadar adalet,Sonsuza kadar hürrüyet,Sonsuza kadar MİLLİYET!..
DEVLETSİZ OLMAZ TürkLÜK Türk'E GEREK DEVLET NANKÖR OLMA EVLADIM YA SEV YA DA TERKET
|
|
 | |
el_fida Deneyimli Üye

| Konu: Geri: Kan Uykusu Kınalı Türkü Paz Haz. 24, 2007 11:13 am | |
| | İLKER demiş ki: | | Paylaşım için Teşekkür ederim bu güzel belgeseli izlemiştim izlemeyen yada izleyemeyen arkadaslar varsa izlesin bir o kadar güzel bir o kadar da düsündürücü bir belgesel. |
katılıyorum |
|
 | |
İLKER Acemi ÜYe

| Konu: Geri: Kan Uykusu Kınalı Türkü Paz Haz. 24, 2007 9:14 pm | |
| O değerli Gazilerimize yapılan o olaylar gercekten çok vahim üzülerek söylüyorum kolu olmayan bir gazimiz iş yerinde çalısıyor ve ona ağır yük veriyorlar bunları görünce çok üzüldüm ve sinirlendim. |
|
 | |
V@T@NİST Modaratör

| Konu: Geri: Kan Uykusu Kınalı Türkü Paz Haz. 24, 2007 11:52 pm | |
| bunu yaptıranlar değil bize bunları gösterenler utansın kardeşim... _________________ Devlet-i ebed-i müddet,Sonsuza kadar devlet,Sonsuza kadar adalet,Sonsuza kadar hürrüyet,Sonsuza kadar MİLLİYET!..
|
|
 | |
estergonlu Kıdemli ÜYe

| Konu: Geri: Kan Uykusu Kınalı Türkü Perş. Tem. 19, 2007 8:06 pm | |
| yalan bunlar osman pamukoğlu kaçmaktan bıızmle savaşmaya zaman bulamamıştı.)  |
|
 | |
V@T@NİST Modaratör

| Konu: Geri: Kan Uykusu Kınalı Türkü Çarş. Tem. 25, 2007 12:17 pm | |
| 1995 yılını hatırla _________________ Devlet-i ebed-i müddet,Sonsuza kadar devlet,Sonsuza kadar adalet,Sonsuza kadar hürrüyet,Sonsuza kadar MİLLİYET!..
|
|
 | |
|